A szolariumgepek kozul melyik nem zarodik be ugy hogy barmikor ki tudjam nyitni kozben?
Figyelt kérdés
Mivel panikbeteg vagyok es egyszer kb 7 eve olyan gepbe voltam ami azzal indult ha bezart es nem lehetett kinyitni amig nem jar le az ido.akkor nagyon rossz volt,nem is mentem tobbet oda.most a kozelbe ahova jarok az megszunik ezert olyat keresek ami nem zarodik be a vegeig.pl az ergolinera lennek kivancsi hogy azok milyenek az ujabb gepek ilyenbe.2017. júl. 17. 14:06
1/3 anonim válasza:
Soha nem hallottam meg ilyet, hogy bezarodik. Az valami oskori szerkezet lehetett... szerintem ez nem is szabalyos. Akarhol voltam, eddig barmelyiket ki lehetett nyitni siman. Nem is mennek olyanba en se, amit nem lehet kinyitni, mivel en is panikbeteg vagyok+ neha minden ok nelkul elajulok (nem talaltak semmi bajt, kivizsgaltattam), amit elore ugyan megerzek es le tudok fekudni vagy segitseget kerni, de egy zart szerkezetben nem tudom mi lenne velem... az ujabb gepek biztos, hogy nem zarodnak be.
2/3 anonim válasza:
Igen ezek ilyen őskövületek. Akármelyik szalonba mész(kiwi stb) ott mind manuálisak
3/3 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás, ne járj szoláriumba. A bőrrák és a ránc gondolatától nem leszel pánikbeteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!