Mit csináljak ennyire érzékeny bőrrel?
Figyelt kérdés
Minden apró ütődés borzalmasan meglátszik a bőrömön, és minimum egy hét alatt tűnik el. Ha egy kicsit erősebben fognak meg (például edzésen), akkor már másnapra lilul-kékül-sárgul, minden baja van. Bevertem a térdem a bútor sarkába majdnem 2 hete (még mindig látszik), de nem erősen, a napok alatt mégis egyre csúnyább lett, fél tenyérnyire nőtt a "színes terület", csak terjedt és sötétült. A hasam, lábam, karom, mindenem tele van színes foltokkal, aki nem ismer szerintem azt hiszi vernek otthon.
És mondhatjátok hogy vigyázzak, de tényleg vigyázni szoktam hogy ne érjen ütődés, mondom, már az is foltot hagy ha valaki véletlenül erősebben szorítja a karom.
Mit csináljak? Lehet ezt "kezelni" vagy szokjak hozzá?
2017. júl. 17. 11:42
1/2 anonim válasza:
Az édes anyukámnak is ilyen a bőre. Ezzel nem lehet (tudtommal) semmit se csinálni. Vigyázni kell rá, mert könnyen sérülsz.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Hozzá szoktam. Miért zavar? Ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!