Milyen anyagból készült piercinget ajánlanátok érzékeny bőrrel?
Tavaly június vègèn szúrattam piercernèl egy helixet a jobb fülem felső porcába. Mint utóbb kiderült, egyáltalán nem orvosifèm volt a golyózáras karika, ès rendesen el is színeződött. A fülem pedig augusztus közepe felè sem volt hajlandó begyógyulni, ès feldagadt a gennytől rendesen. A háziorvosom szedte ki a fülemből a karikát. Azóta pedig az anyukám nem engedi újra szúratni a lyuk helyèn..
De èn mindenkèppen újból szeretnèk ilyet, ès ha más mód nincs rá, akkor kiszúrom magamnak. Alaposan le fogom jegelni a területèt, ès a fizikai fájdalom (ha lesz is), nem tántorít el.
Szeretnèk tanácsokat, tippeket kèrni tőletek ehhez az akcióhoz. Szerintetek titánium vagy szilikon/műanyag èkszert kellene vennem? Mindenkèppen karikát szeretnèk. A piercerhez pedig..jelenleg nincs zsebpènzem újra elmenni 4000 Ft-èrt szúratni, ès mèg ott helyben is piercinget választani.
Esetleg tudnátok Kaposváron olyan üzletet ahol van kínálat?
A segítsègetek előre is köszönöm! (Egy 16 èves lány.)
Hat en kilovettem (bar tudom hogy porcba szúrni erdemes) 2000 forintert, orvosi fulbevaloval
Varok par hetet mig begyogyul es utana rakhatok bele olyat amilyet akarok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!