Epilátor tisztítása?
Figyelt kérdés
Most vettem braun epilátort. Ki próbáltam életemben először a karomon. Piros csípésszerű duzzanat jelent meg, maga a duzzanat fehéres színű és körülötte piros. Ez normális első alkalomnál?
Ilyesmi csak nekem nem ennyire sűrűn van.
Egy tanács szerint gyógyszertárban vennem kéne alkoholt és abban átforgatni az epilátor fejét fertőtlenítés és tisztítás céljából. Erről mi a véleményetek? Ti hogyan takarítjátok és tisztítjátok ki?
2017. júl. 16. 19:39
1/2 anonim válasza:
Nem normális
Használatiban lw van írva, hogy kell takarítani
2/2 A kérdező kommentje:
Hát az oké h leszedem a fejet és kimosom vízzel..de az elég neki? Néhány szőrszálat pedig elég nehéz volt kipiszkálnom.
2017. júl. 16. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!