Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg olyan borzasztó a...

Tényleg olyan borzasztó a szőkítés?

Figyelt kérdés
Átlagos középbarna hajam van eredetileg, az álmom pedig a lila. Viszont ahhoz hogy olyan színe legyen amilyet szeretnék, muszáj kiszőkíteni, de mindenki ellenzi... tényleg olyan durva?

2017. júl. 12. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze mindenkinek más a haja,mindenkire máshogy hat. De ha engem kérdezel,nem. Nem olyan durva. Én mindigis egyedül festettem a hajam,szőkítem rendszeresen,még sosem lett baja,csak okosan kell csinálni.Persze nem lesz olyan szép puha mint az eredeti hajam,de ha már festem akkor ígyis úgyis romlik kicsit az állapota,de nem fog kihullani,törni stb. A neten ma már mindnet megtalálsz.
2017. júl. 12. 14:16
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Én azt mondom nem. Függ a hajtól, meg fodrásztól, nyilván. Nekem 5-6 évnyi sötétbarna festék után eredetileg barna hajat szőkítettünk ki kb platina szőkére, és igazából nem lett számottevő baja. Picit jobban töredezik, és több hidratálást, ápolást igényel, de ennyi.
2017. júl. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!