Szőrös hasam mit csináljak?
Figyelt kérdés
Igen de az a ciki hogy lány vagyok és mégse nézhetek úgy ki mint egy majom.mit csináljak leborotválni nem akarom mert erősödik de akkor hogy?Más is van így vele?ne akard megnézni.2017. júl. 11. 21:06
1/5 anonim válasza:
Gyantázd vagy epiláld ha borotválni nem akarod. Nekem nem fájt túlságosan amikor legyantáztam egyszer.
2/5 anonim válasza:
Fiatalon bármi lehet. Lehetséges ideiglenes ez. Nekem pl már kevésbé látható. Régen elég feltűnő volt. Hány éves vagy?
3/5 anonim válasza:
Szia! :) velem ugyanez a helyzet. Hideggyantával leszedem, de annyira idegesít. Nem tudom, végleges szőrtelenítésre hogy van lehetőség
16/l
4/5 A kérdező kommentje:
milyen szörnyű bajaink vannak nekünk lányoknak:) valószinű felborult a hormonháztartás. nekem ez nem volt brobléma amíg tini voltam,amikor előjött azt mondták elfogmúlni nekem is.de nem. 24 vagyok :(
2017. júl. 11. 21:58
5/5 anonim válasza:
Borotválástól még mindig nem erősödik a szőr :)
(max optikailag)
Egyébként pedig gyanta, epilátor, esetleg végleges szőrtelenítés. Ha nagyon ráérsz még a csipesz is szóba jöhet. A szőrtelenítő krémek pedig egyrészt nem hiszem, hogy egészségesek, másrészt nem túl tartós (kb mint egy borotválás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!