Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 éves lány vagyok és szőrös...

15 éves lány vagyok és szőrös a hasam, ez tényleg ronda?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem fel idén először toppot és látszott a hasamon a szőr, és ezt megszólták, tényleg ekkora nagy tragédia ez?

2017. jún. 10. 16:11
 1/10 anonim válasza:
31%
Igen, csunya. En fiu vagyok es neha meg engem is megszolnak a barataim, ha szoros a mellkasom 😂
2017. jún. 10. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Hát..nem a legszebb, de nem csak te küzdesz ezzel a problémával, rengeteg lány rendelkezik erősebb szőrzettel, mint ahogy én is,én személy szerint ott is epilálni szoktam, de van, aki ki szőkítetti vagy gyantázza... de semmiképp ne borotváld!! Attól úgy megerősödik, hogy szenvedhetsz vele mégjobban egy életen át...
2017. jún. 10. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem gáz, de kinek hogy...
2017. jún. 10. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Nem divat a szőr. A legtöbb ember azon ügyködik hogy eltüntesse, amiért elég nagy összegeket is hajlandóak feláldozni(pl.: végleges szőrtelenítés).

Ebből egyenesen következik hogy csúnyának/cikinek tartják, a bunkók pedig hangot is adnak ennek. Nincs ebben semmi meglepő.

Én például elég szőrös típus vagyok, (persze én is leszedem) úgyhogy könnyebben elfogadom a szőr látványát és létezését másokon. Viszont számomra a hasvillantós póló elég közönséges.

2017. jún. 10. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire szőrös? Kép?
2017. jún. 10. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is az, sajnos ez a legtöbb sötét hajú, szőrzetű nagy problémája. Ha téged nem zavar hagyd ahogy van, ha zavar tüntesd el. Nem a legtartósabb megoldás, de amúgy nyugodtan borotválhatod. Hülyeség, hogy erősebb lesz utána a szőrzet vagy gyorsabban nő. Egyrészt magamon is ezt tapasztaltam a 10 év alatt amióta borotvát használok, másrészt a borotva elhalt sejteket éri, az élőkben nem tesz kárt. Maximum azért láthatod kicsivel vastagabbnak, mert e vége már a szőrszál közepe lesz és nem az elvékonyodott vég.
2017. jún. 10. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Tényleg kéne kép...
2017. jún. 11. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem ronda.

A tragédia az, hogy hagyjuk magunkat agymosatni. De nem csak mi, a fehérek, hanem a húzottszeműek is. Ott meg azt tették meg cikinek, hogy NEM szőrösek, és az igazán menő ázsiai lányok neonszínű műszőr pamacsokat ragasztanak a hónuk alá. Egyelőre, aztán majd meglátjuk, még hova.

Gondoljunk csak bele, hogy micsoda üzlet a szőrtelenítés, és másik oldalról micsoda környezetszennyezés.

2017. jún. 13. 03:01
 9/10 anonim válasza:
Végül hogy döntöttel?
2017. jún. 26. 12:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül nem nyúltam hozzá.
2017. jún. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!