Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen minőségű a LONDA...

Milyen minőségű a LONDA hajfesték?

Figyelt kérdés

5/5-ös RUBY színárnyalatot vettem!

Szeretném, ha csak a barna hajamnak lenne szép vöröses árnyalata és, ezt ajánlotta az eladónő!

A színskálán nagyon szép volt(olyasmi, mint a Rubint Réka hajszíne), viszont félek nehogy vörös színt kapjak!

Tapasztalat valakinek? Merjem befesteni a hajam?

Kell a festés után valami színelőhívó emulsió, vagy elég, ha csak pakolást teszek? (emulsiót ajánlottak az üzletben)

2010. máj. 21. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia... az ugye a vörös? :D

Nekem azzal volt befestve, de kopik és sz*r a szine is, és nem fogta be a hajam... Én a Palette-festékeket használom, azok jók!

2010. máj. 21. 13:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, vöröses színe van!

Na, akkor jól bevásáróltam, ha rossz!

Köszi a választ!

2010. máj. 21. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz a Londa. Annál jobb a Palette is.

De lehet hogy neked jó lesz. fesd be, aztán úgyis kopni fog, ha nem tetszik átfested egy hónap múlva. A vörös az vörös, annyira nem lesz rossz, csak igyekezz szépen felvinni, hogy mindenhol egyenletesen befogja a hajad.

2010. máj. 21. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:

OK!

Köszi!

2010. máj. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!