Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha itthon ráfestek a szőkésbar...

Ha itthon ráfestek a szőkésbarna hajamra szürkés szőke festékkel nagyon tönkre fogja tenni? (Valami nem tul drágábbak pl Garnier, Syoss)

Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden festék szereti megkínozni a hajat, de egytől nem lesz komolyabb baja. Viszont úgy sejtem, hogy a színét félted. A festék festék nem pedig színező. A színező kikopik, a festék nem. (Vagyis kicsit kopik, de így is úgyis lenövéses lesz.) Szerintem ajánlatos egy samponos színezőt kipróbálni. Bár a pigmentációja miatt nem tudom, hogy kapni-e ilyen színekben. Lehetséges, hogy be sem fogja majd amúgy. Mert a hajad sötétebb. DE! Lehet, hogy egy szebb fakó árnyalatot kapsz majd. (Nem lesz olyan mint a képen, ez szinte biztos. Esetleg a szőkébb részeken) :) Ha más nem, akkor egy tincsen próbáld ki, utána meglátod. :)
2017. júl. 12. 06:37
 2/2 anonim válasza:
Én a szőkésbarna hajamra festettem rá ilyen fehéres szőkés syoss hajfestékkel és csibe sárga lettem.. inkább szánj ra x összeget és fodrásszal festesd be :)
2017. júl. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!