Befesthetem a hajam Garnier Color Natulars hajfestékkel ha gyereknek nem szabad?
Nem véletlenül nem szabad, én nem is értem anyukádat, hogy lehet ilyen felelőtlen. Ezek komoly kémiai vegyszerek, te még nagyon fiatal vagy ehhez. Ráadásul ezek a gagyi bolti hajfestékek meg abszolút nem valók sem gyereknek, de még sok felnőtt haját is teljesen szétroncsolják, hány fiatal, huszonéves lány van, akinek olyan a haja, mint egy szénaboglya, mert a festék szétégette a hajszálait.
Nagyon koravénnek néznél ki festett hajjal, arról már nem is beszélve, hogy a festék pár hét után elkezd lekopni, akkor vagy újra kell festeni, vagy egy igénytelen, kopott valami lesz a hajadon, amin csak az olló segíthet.
Nekem is 12 évesen lett először festve a hajam. Jelenleg is sok hajam van. :D
Egyébként nem csak gyerek van meg felnőtt. Te már szinte kamasznak számítasz, nem gyereknek. Semmi bajod nem lesz tőle, főleg, hogy a fejbőrödhöz nem is fog érni, mert csak a végét festitek be.
20/L
11:07
"ezek a gagyi bolti hajfestékek "
Ekkora nagyarcú hülyeséget, hogyan képes valaki leírni, ráadásul egy világcég kiváló termékéről?!
Mert a te fodrászod, nem egy boltban veszi a hajfestéket??
Vagy neked egyenesen az angyalkák hozzák névre szólóan a felhők fölül??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!