Mi lehet a baja bőrömnek?
Figyelt kérdés
én minden nyáron szőrteleniteni szoktam vádlimat mivel sportolok gyakran futok biciklizem stb. és eddig soha nem jelentkezett ilyen probléma.. szép sima szokott lenni lábam.
viszont szőrtelenítés után egy nappal jelentkezett a gyakori gond kipattogtam,és azt gondoltam elmúlik de nem. ez volt két hete és a kipattogás sebessé vált. én mindent úgy csináltam mint eddig általában ugyan azt a készitményt használom.sima borotvát meg borotvahabot. ez volt két hete,és egyre csúnyább lábam nem múlik el,kisebesedett nagyon durván. viszket is elképesztően. és ezt figyeltem meg ahol új szőr szálak nőnek lábamon azonnal sebes lesz. :( ez ijesztő. tippek megoldás? 26 F
2017. júl. 10. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!