Befestettem a hajamat feketére barnáról! Hogyan szedjem le?
Figyelt kérdés
A palette delux 909 árnyalatával és nem tetszik magamon azt írja 6 weeks az mit jelenthet? Tudtok valami tippet vagy valamit amivel ki lehet szedni a festéket? Fodrászhoz nem szeretnék menni! Előre is köszi a válaszokat!2017. júl. 10. 16:31
2/4 anonim válasza:
Ha színező akkor a 6 weeks azt jelenti, hogy 6 hétig a hajban marad, és majd fokozatosan kopik ki. Ha sima festék akkor nincs más, mint fodrász-
3/4 anonim válasza:
most meg sokszor alaposan mélytísztító samponnal+ keverj a samponba szódabikarbónát.
ki fog jönni a hajadból a fekete, de biztos kell sok mosás hozzá.
ne menj rá más festékkel, higyj nekem, ki fog kopni.
én is festettem eredetileg barnával, ami fekete lett..kétségbe estem, de 1-2 hónap alatt teljesen kikopott..
nyilván ha valaki hónapokon keresztül feketére festi,annak nem kopik ki hamar, de 1 festés ki fog jnni.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! Esetleg néztem a c-vitamint hogy ha összekeveren samponnal az jó! Valakinek ez bevált?
2017. júl. 10. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!