Befestettem a hajam, narancssárga lett mit csináljak?
Sötétszőkére akartam, de undorító narancssárga színe lett, pedig jó minőségű extra hamvas festéket vettem fodrászkellékesnél. Többször is festettem a hajam ennél szarabb minősőségű festékekkel de ilyen undorító sosem lett még. Fodrászna nincs pénzem, holnap reggel egyből mennem kell venni egy festéket mert ez vállalhatatlan :'( Végre jó minőségű hajam volt, le volt nőve stb, egészséges volt, erre elcseszem megint.
Ilyen színű lett kb.:
Ilyesmit akartam:
Mit csináljak? Fessem be sötétbarnára az egészet? (ez az alapszín) vagy még próbálkozzak?
schwarczkopft live xxl lila hajszínezőt keverj a hajbalzsamodba, szőke nem lesz, de normalizálja a színt
(tapasztalat, én konkrétan lila és rózsaszínre festem a hajam, de syoss lightener az utolsó tőfestésnél csibesárgára/narancsra szedte ki a sötétbarna hajam - simán rendbehozta a lila)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!