Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen hajról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Holnap megyek fodrászhoz. Sötétbarna hajam van, és mivel kicsit már unalmasnak tartom, ezért be akarok festetni egy tincset (kicsit vastagabbat) szőkére baloldalon. Szerintetek jól nézne ki, vagy nem igazán? Vagy valami más ötletek?

Azért nem akarok több tincset befestetni, mert félek, hogy a festék nagyon károsítaná a hajam.

17/L

2017. júl. 10. 16:05
 1/3 A kérdező kommentje:
[link] Ilyesmi hajra gondoltam, csak én azért egy kicsivel vastagabb tincset festetnék be.
2017. júl. 10. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem fesd be.

Egy kis változás jót tesz.

2017. júl. 10. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan mint Annának a Jégvarázsban:D

Amúgy ha nem olyan drót hajad van, akkor jó. Viszont ha az, akkor szerintem nem túl szép:/ Legalábbis ismerek egy lányt és neki borzalmas úgy.

Meg figyelj, hogy lehetőleg majd ne csibesárga legyen:D

2017. júl. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!