A fodrászok miért szárítanak bénán hajat és miért spórolnak a hajápolókon?
hát nemtom lehet rossz fodrászokhoz jársz, én átlag 12-14ezret fizetek (borravaló? fodrásznak?) de fizettem már 20ezret is. én pont úgy vettem észre, hogy nem sajnálják a hajlakkot, sem az ápolószereket, külön szoktam is kérni hogy hajlakkból ne fújjanak annyit.
19l
nem, azt én mondom el magamnak a tükörben :D
(csakvicceltem)
egyébként én tényleg nem tudtam hogy szokás nekik borravalót adni, nekem eddig ezt senki sem mondta, de mindig tanul az ember valami újat:D
Nagyon nehéz igazán jó fodrászt találni, aki igényesen dolgozik, ügyes és meg is valósítja az elképzelésünket. jártam már én is úgy fodrásszal, hogy egy sima oldalfrufrut képtelen volt normálisan megcsinálni, a világosbarna melírcsíkok helyett meg valami narancssárga marhaságot csinált a fejemre. és ez a város egyik legmenőbb mesterfodrásza, brrr...
visszatértem az egyik egyetemi csoporttársamhoz, aki tanult fodrász, fillérekért fest/vág és eddig benne még sose csalódtam. csak neki nincs szalonja, de fényévekkel jobb mégis mint bármelyik "menőbb" fodrász, akinél eddig jártam.
Én jó fodrászhoz járok, ismerős ajánlotta. Mesterfodrász. És nem fizettem még sohasem 5k-nál többet. A hajamat beszárította, és 3 napig tartottak a fürtök.. A hajamat hidg fokozaton szárítja és pár perc alatt megvan, óvatosan félsüli ki, stb.. Szerintem keresgélj tovább. Ja, és a szereken sem spórol. Annyit tesz rá, amennyit kell.
Az eddigi fodrászaim is hasonló szinten voltak, szóval azért közel sem minden fodrász ilyen.. De szerintem ha szólsz nekik, akkor úgy csinálják ahogy kéred.
ha szar a hajad, fújhatnak rá akármennyit az lefog lapulni.
és valszeg azért fújja 20 percig, mert szar a hajad és nemmarad benne a formázás.
sztem te elvagy tévedve, túl sokat képzelsz.
nekemis szar a hajam, mondta is a fodrász, persze nem így, beszárítja fél flakon hajlakkot ráfúj meg előtte hajformázót és mégis 2-3 óra múlva már nemúgynézki.
szalagavatóra télleg majdnem félflakont ráfújt a hajam,ra, egy másik fodrász, és mire odaértem már abszolút nemúgy állt. ez a hajad hibája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!