Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoláriumban milyen kellékeket...

Szoláriumban milyen kellékeket kell magamra vennem?

Figyelt kérdés

Nem sikerül lebarnulnom ezért arra gondoltam h elmegyek szoláriumba. A probléma csak az h még sosem voltam és fogalmam sincsen h mit vigyek magammal vagy h mit vegyek. Hallottam már azokról a krémekről amik arra szolgálnak h tartósabb legyen a hatása de mondjuk ez elengedhető. Az a szemüveg érdekelne amit fel szoktak venni. Az kötelező? Vagy kapok ha be akarok menni? Esetleg van még olyan kellék amit nem biztosítanak nekem,és meg kell vennem? Természetesen még bemegyek érdeklődni,de nem akarok teljesen tudatlanul oda menni.

19/L

2017. júl. 7. 07:13
 1/4 anonim válasza:
100%
Elvileg ott adnak ilyen szemüveget, de amúgy nem kötelező felvenni, ha csukva tudod tartani a szemetet addig, ameddig bent vagy
2017. júl. 7. 07:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettél :)
2017. júl. 7. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azért ajánlom a szemüveget, csukott szemmel is zavaró a fény és káros is. A pultnál kérhetsz.
2017. júl. 8. 23:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen :)
2017. júl. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!