Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Még sosem voltam szoláriumban....

Még sosem voltam szoláriumban. Szeretném kipróbálni. Főleg a lábamat szeretném barnítani, mert nyáron a nap sem fogja meg. Mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Álló, fekvő? Előtte a sminket lemossam? (Alapozó, spirál) egy kevés korrektor maradhat? Hány alkalom után látható egy kis szín?
2017. febr. 13. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
egyiket sem ajanlanam, mert karos. Felejtsd el.
2017. febr. 13. 10:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem ez volt a kérdés!
2017. febr. 13. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Moss le minden sminket,se spirál se korrektor se kiscica farka ne legyen rajtad.állo fekvö csak rajtad áll mennyire van kedved a melegbe ácsorogni😃az hogy mennyire látszik azon is mulik hogy mennyire van karbantartva csöcsere stb.mélybarnitos gépbe menj inkább ne gyorsba
2017. febr. 13. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Mindent le kell mosni.

Ha még sose voltál és mondjuk fehér is vagy, akkor nagyon figyelj oda, hogy hány percre mész, nehogy megégj.

Ugyanúgy, mint a nap, ez is mindenkinél más. Én egyszer jártam, alig barnultam, a 100 perces bérlet vége felé kezdett el látszani rendesen. Úgyhogy nem is mentem többet :) Világos bőrű vagyok.

Barátnőm barnább alapból, első alkalom után már látszott rajta.

Én mondjuk eleve nem tudtam olyan hosszú időkre befeküdni, mint ő, mert akkor megégtem volna.

Itt is a lábad fog legnehezebben barnulni.

2017. febr. 13. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az álló higiénikusabb. Minden sminket le kell mosni. A lábamat soha nem fogta meg, ami nehezen barnul rajtad, azt a szoli is nehezebben fogja meg. És szerintem sem jó eltitkolni, hogy bizony káros, ha nagyon szeretnél menni, akkor menj, de mindig kevés időre és minél kevesebb alkalommal, nyáron, szép időben pedig soha.
2017. febr. 13. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
én is az állót preferálom, mellesleg szerintem jobban fog mint a fekvő. sok szolit megjártam már, ami nálam nagyon bevált a csokiszoli, chocholate brown hálózat szoligépei. mivel hullaszínem van, ami már szinte beteges, heti egyszer elmegyek 15 percre az állóba és kapok egy emberi szint, és egy egyenletes barnaságot. sminket előtte szedd le! és első pár alkalommal nem árt a szolikrém sem, pl. az említett szalonban viszonylag kedvező áron árulnak is :)
2017. febr. 13. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
De, ez volt a kerdes, hogy mit ajanlanank. A szolarium kifejezetten ellenjavalt. De nyilvan te okosabb vagy es csak azert is menni fogsz.
2017. febr. 13. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Olyan kár, hogy a természetes napfényt felcserélik mesterségesre. A #6-nak meg üzenem, hogy nem azért van hullaszíned, mert fehér a bőröd, hanem mert keveset vagy levegőn és keveset mozogsz! Pont ezért szolizás mellett is lehet hullaszíned. Menj el egyet futni, kicsit kipirosodik az arcod, megizzadsz, lesz egy kis egészséges színed, amit szolizással nem fogsz tudni elérni. Az önbizalomhiányt szintén nem lehet kezelni szolizással, viszont mozgással igen.
2017. febr. 13. 15:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. febr. 14. 15:03
 10/10 anonim válasza:
Akkor feküdjetek a természetes napfényre februárban, nagyokosok. A foszt káros, csak nem kell túlzásba vinni, ahogy minden dologra ez érvényes.
2020. márc. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!