Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszállú, sok, szőke,...

Vékonyszállú, sok, szőke, hullámos, hajamat milyenre vágassan le?

Figyelt kérdés

Most hát középnél talán egy kicsit rövidebb, ritkított+ oldal frufru. A fejformámat nem igazán tudom megállapítani, de inkább az ovális kategóriába sorolnám.

Képet nem szeretnék feltölteni, nehogy visszaélések legyenek belőle.

Na szerintetek?

[link]

Esetleg ez a haj? Az a baj, hogy hullámos a hajam.. Akkor ne? Nem állna be így? Mondjuk az ilyen rövid hajat 5 perc kiegyenesíteni.. Esetleg valami tippet, hogy ki tudna nekem ilyet vágni?

2010. máj. 20. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Kopaszra.
2010. máj. 20. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
hmm...ez is egy variáció..
2010. máj. 20. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
most nemrég lett levágva a hosszú hajam,már nagyon megbántam mert ha elalszom az borzasztó é nem áll olyan jól:(
2010. máj. 20. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a haj tényleg jó,szellős viselet,de a rossz hír,hogy csak akkor fog így állni,ha renszeresen vágatod.A hullámok lehúzzák és össze-vissza áll,kunkorodik.Tapasztalat!
2010. máj. 21. 12:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen ettől félek én is, hogy reggel össze-vissza áll, én meg amúgy sem vagyok az a reggel 1 órát a tükör előtt álló típus, szóval nem szeretnék olyan hajat, amivel sokat kell szöszmötölni..:(

Azért szeretném rövidre vágatni, mert az ovi óta csak maximum vállig érő hajam volt a legrövidebb, kíváncsi vagyok hogyan állna. Egyszer ki kell próbálni. ;)

2010. máj. 21. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer olyanra volt vágva ami aztán göndörödhetett,baromi jól nézett ki és rövid volt.Semmi bajom nem volt vele,még reggel se.Én sem szöszmögök a tükör előtt:).Én eleve szólok a fodrásznak,hogy én nem bíbelődök vele,szóval úgy vágja le.
2010. máj. 22. 07:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú az igazi álom haj:D semmit nem csinálsz vele, és mégis jól áll:D Nem tudnád megadni a fodrászat címét? Itt vagy privát üzenetben?
2010. máj. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!