12 évesen befessem a hajam kékre/zöldre?
Ne mert
1...fiatal vagy hozzá
2...rohadt undorító
Szerintem ne festesd.
Először is, ha szépen és igényesen megcsinálva szeretnéd, ahhoz le kell szívatni. Fiatal vagy még, később megbánhatod, hogy fiatalon tönkretetted a hajad. Várj még minimum 5 évet, ha akkor is akarod még akkor festesd, de szerintem ki fogod nőni.
A másik, hogy szerintem iszonyú nevetségesen néz ki egy kislány színes hajjal. Gondolom a szüleid se engednék.
Én 14 évesen bíborvörös hajat szerettem volna, viszont az édesanyám nem engedte. Nagyon örülök ennek most így 16 évesen, mert a vöröst nehéz is lett volna kiszedni és lehet hogy tönkrement volna bele a hajam (az én hajam nagyon érzékeny). Ezzel azt akarom mondani, hogy ha én 2 év alatt ennyire más véleménnyel vagyok, akkor azt jelenti, hogy még neked is változhat. Előtted áll az élet, ráérsz vele, ha később is szeretnéd még.
Hát, ha megengedik a szüleid, akkor igen.
Ismerek olyat is, aki már 10 évesen festette a haját.( annak most is festve van és csak 11)
Kimoshatóval fesd be nyugodtan:)
Hosszútávon nem valami előnyös.
És én a helyedben nem ilyen színeket választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!