Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikus váltás, de hogyan?

Mohesz kérdése:

Kozmetikus váltás, de hogyan?

Figyelt kérdés

2 éve járok kozmetikushoz. Teljesen véletlenül esett rá a választásom. Mindig fájt ahogy masszírozta az arcomat, amikor szóvá tettem,azt mondta, hogy érzékenyebb vagyok a fájdalomra, mint más. Masszírozás közben mindig eszik és ropogtam a fejem fölött és ez nagyon idegesít, alig várom mindig, hogy vége legyen.

Ma egy másik kozmetikus masszírozott nála,mert sok vendég volt. Ő besegítő csak. Nagyon jól esett, ellazultam, relaxáltam és nem fájt.

Havonta egyszer járok kozmetikushoz gyantáztatni, masszíroztatni, vasalni, szempillát és szemöldököt festetni.

Mindig fél évre előre megadja az időpontokat, hogy havonta mikor menjek.

Szeretnék váltani, de nem tudom, hogy csináljam, úgy, hogy ne sértsem meg.

2017. júl. 4. 20:44
 1/6 A kérdező kommentje:

* ropogtat a fejem fölött

Még annyi, hogy égette már meg gyantával a szemöldökömet, úgy, hogy sebes lett. Akkor elengedte a gyantáztatás árát.

Volt olyan is amikor más színűre festette a szemöldökömet, mint amit beszéltünk.

De mindig elnéztem neki ezeket a hibákat.

Így hogy megvannak az időpontok előre, hogy mondjam le az összeset?

2017. júl. 4. 20:48
 2/6 anonim válasza:

Állj a sarkadra

És ha megserted? Mi van? Semmi

2017. júl. 4. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szeretném lemondani az időpontjaimat. Köszönöm.

Ennyi. Nem kell indokolni, regényt írni.

2017. júl. 4. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia időben szólok, hogy az időpontjaim törölni kellene. Köszi
2017. júl. 5. 05:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A masik kozmetikus akinel voltal hozza tudnal rendszeresen jarni?
2017. júl. 5. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. júl. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!