Váltsak kozmetikust?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Eddig kb. 5-6 alkalommal voltam kozmetikusnál arcot nyomkodni. Ha jól emlékszem minden alkalom után ottmaradt valami heg. Még az elején nem is annyira, de az utóbbi időben nagyon durván. Az első alkalom után nagyon hamar elmúlt a pirosság és szép, puha lett a bőröm, de azóta minimum 2 nap és csúnya utána. Meg heges. Nem tudom, a kozmetikusommal van a baj vagy valami mással?2015. márc. 31. 14:17
1/6 anonim válasza:
Azzal, hogy vele nyomkodtatod ki az arcod, mikor ettől csak jobban begyullad az egész.
2/6 anonim válasza:
Próbálj meg kozmetikust váltani.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is válts kozmetikust, főleg ha problémás a bőröd. Vannak akik kifejezetten el tudják rontani az arcot. Próbálj gyógykozmetikushoz menni, 2 napig piros lesz a bőr, de nem maradnak semmiféle hegek és utána szép lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, utánanézek. Köszönöm, hogy megerősítettetek.
2015. márc. 31. 18:27
5/6 anonim válasza:
ha hegeket hagy, az gáz...
én a belico kozmetikákat ajánlom. nem sok városban van, de ha nálad van, akkor menj oda. : )
6/6 A kérdező kommentje:
Debrecenről van szó, de én amennyire utánanéztem nem találtam. De az is lehet, hogy csak bamba vagyok. :D
2015. márc. 31. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!