Mennyi idő alatt hat a ricinusolaj? Kinek mennyire vált be és ki mivel keveribe be? Vagy kötelező be keverni?
Figyelt kérdés
Igen,tudom minden hajtipus más más,de én még csak most próbáltam először és kiváncsi vagyok mindenki véleményére.2017. júl. 4. 11:56
1/2 anonim válasza:
Én szempillára kenem, nekem egy hét után már látszott a változás!
2/2 anonim válasza:
Nem kötelező csak egyszerűbb a használata mert nagyon sűrű. Én szűz kókuszolajjal szoktam bekeverni. Féléve használom minden héten és azóta nem kellet vágni a hajamból mert nem töredezik el elötte két havonta igényelte a vágást. Havi egy cm helyett 2 cmt nő a hajam. A szempillámra pedig nem keverem semmivel ott nekem is egy hét alatt látszott hogy sűrűbb vastagabb hosszabb.
Ja a hajam festett szőke gondolhatod milyen állapotba volt de ettől a kombótol nagyon helyre jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!