Nem nő a hajam SOS?

Figyelt kérdés

14 éves koromban 15éves koromig vasaltam meg befestettem szőkére a hosszú hajam amit nagyon bánok ezért 2016 májusában levágattam rövidebbre aztán 2016 szeptemberbe megint váll alattig érőre és mar 9 honapja novesztem de ugy erzem semmit se nott.. max 2cm-t meg alapbol gondor hajam van. Ricinust is probaltam meg balzsamtol kezdve mindent..

Mit tegyek hogy ujra hosszu legyen? Esetleg még 1 evet kell varnom?

2017. jún. 16. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány miatt is lehet, hogy nem nő annyira a hajad. Én a helyedben megpróbálnék életmódot váltani, hátha. Das Gesunde kapszula DM-ből. Ha stresszelsz próbáld csökkenteni valahogy, az is befolyásoló.
2017. jún. 16. 00:55
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem minek vesznek az emberek ilyen "növesztő" cuccokat.. Egyszeru áztasd vízben úgy fog nőni. Pl menj strandra , legyél órákat a vízben
2017. jún. 16. 03:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy nem nő, havi 1-1,5 centit nő a haj, kivétel nélkül minden embernek. Valamiért folyton töredezik a vége ezért látod úgy hogy nem lesz hosszabb. Vasalót, szárítót hagyd el és ápold rendesen. Mosás előtt kókuszolajas/olívaolajas pakolás, balzsamot mindenképp használj, utána meg hajvégápoló olajjal kend be a száraz részeket.
2017. jún. 16. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!