Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen kék hajfestéket/színező...

Milyen kék hajfestéket/színezőt javasolnátok, ami hosszabb ideig benne marad a hajban?

Figyelt kérdés
Barna hajam van, de anno szőkére volt festve, a lenövés miatt most úgy tűnik, mintha ombre hajam lenne.
2017. júl. 3. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Túl hosszú ideig nem marad benne, mivel az ilyen élénkebb színek csak fizikai színezők, nem hajfestékek. Tehát mosással kopnak folyamatosan. Nem éri meg kiszőkíteni az egészet, pont ezért (Ahogy ugye írták, a barnát nem fogja be). Mindig lehet újrakenegetni. Nekem volt, többféle szín is, de nem az egész hajamon. Amikor kopik, akkor nagyon csúnya tud lenni. Épp ezért sokáig használtam, mindig újra rákentem. Aztán rászántam magam, hogy hagyom kikopni, de annyira szörnyű színe volt szerintem, hogy inkább levágattam. :/ :D

Tehát... az alját nyugodtan, de fentebb ne szőkítsd ki. :)

2017. júl. 7. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!