Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Március óta nem volt csőcsere?!

Március óta nem volt csőcsere?!

Figyelt kérdés
Járok egy kozmetikushoz szolizni, de nem vagyok benne biztos, hogy nagyon figyelnek ott mindenre. Pl. láttam, hogy a kikészített arclemosó már egy éve lejárt. Nilván lemossa a sminket az is, valószínűleg nem is okoz semmi kárt...de akkor is! A másik pedi, hogy az van kiírva, hogy idén márciusban volt csőcsere. Azóta viszont már július van..Nem jött még el az ideje szerintetek az újabb csőcserének? Kb 6 alkalommal voltam eddig, 6 perceket, kétszer voltam csak 9 percet de az első 9-esnél megégette kissé a fenekem (ez kb a 3. szolizáskor volt). Eddig elég minimális a barnulás amit észrevettem magamon, pedig fehér bőrű vagyok azért.

2017. júl. 3. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:

A flakonba lehet, hogy csak egy nagyobb utántöltőből tölt mindig át.

A csöveket nem szokták pár havonta cserélni :)

Ha megégtél, akkor túl sokáig voltál benn. Mivel fehér bőrű vagy, ezért nem barnulsz gyorsan és ezért égtél meg, mert az első pár alkalomnál már 9 percre mentél, az nagyon sok fehér bőrre.

2017. júl. 3. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ott dolgozó csajszi mondta, hogy elsőre 9 percet szoktak menni...én az elején maradtam így is a 6 percnél, aztán gondoltam emelek kicsit és meg is lett az eredménye, szerencsére elmúlt hamar.
2017. júl. 3. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy a legtöbb szoliban nem cserélik a csöveket tudom. Semmi értelme nincs a szolinak, csak a bőröd öregíted, meg a bőrrák kialakulását segíted elő.
2017. júl. 3. 12:25
 4/7 A kérdező kommentje:
A flakont nem hiszem,hogy utántölti, elé leharcolt már és alig van benne...
2017. júl. 3. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

2: Akkor jó nagy hülyeséget mondott. Fehér bőrrel először 3 perc ajánlott. 10 percre akkor lehet menni, ha már lebarnultál, szóval sok-sok alkalom után.

Fehér bőrrel nagyon nehezen barnít a szoli is.

Kreol bőrrel már az első alkalom után is látszik.

De hát nyilván így van, a napon is a barnább bőrűek sokkal gyorsabban barnulnak.

2017. júl. 3. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Baromi nagy forgalomnak kellene lennie ahhoz, hogy mar cserelni kelljen a csoveket. Nem szavidejuk van, hanem uzemora. Nekunk pl 800 uzemorankent kell cserelni, de be van allitva, hogy jelezzen 600nal es akkor rendelunk uj csoveket, az meg siman kitart meg addig amig meghozzak az ujakat... amit tolunk elvisznek hasznaltat, azt meg be szoktak szerelni masik szolikba... 800 uzemoraig a mienknek nem szabad csokkenie a minosegenek. De tudom, hogy nagyon sok helyen nem cserelik. Akkor azt veszed eszre, hogy nem barnit csak egeti a borodet es tul forro.
2017. júl. 3. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
A mai modern csövek azonos erősséggel barnítanak az üzemidő elején és végén is.
2017. júl. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!