Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért írják ki a szoláriumok,...

Miért írják ki a szoláriumok, mintegy reklámként azt, hogy "csőcsere"?

Figyelt kérdés
A régi csövek tán nem voltak jók? Vagy ennyire változik a cső teljesítménye a használat során? Akkor honnan lehet tudni, hogy mennyi ideig kell szoláriumozni? Mert egy nagyobb teljesítményű csőnél nyilván kevesebbet. De honnan lehet tudni, hogy az adott cső éppen milyen állapotban van?

2012. máj. 27. 01:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen,elavul a cső,nem barnít annyira.Ez olyan,mint mikor a villanykörte kiég...Persze a szolicső csak fokozatosan :) Csőcsere után közvetlenül jobban éget,úgyhogy aki hajlamosabb leégni,az le fog égni tuti.Én pl mindig abba a gépbe megyek,ahol a legutóbb volt csőcsere,mert sosem égek le de nehezen barnulok,és a friss csőcserés gép jobban barnít.

Meg kell kérdezni az alkalmazottat, hogy mikor volt csőcsere a gépben ennyi.

2012. máj. 27. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahova én jártam mindig ki volt írva, hogy melyik szoliban volt csőcsere éppen. Ez azért fontos, mert a frissen cserélt csövek sokkal jobban barnítanak, ezért könnyebb leégni. Ez nagyon fontos információ azoknak, akik vigyáznak a bőrükre.

Ez nem reklám, egyszerűen csak felhívják a vendégek figyelmét, hogy csőcsere történt a szoliban, ezért jobban barnít.

2012. máj. 27. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahova én járok pl. elsőre simán ajánlották a 10 percet, és az is alig fogott, mert mondta a csaj hogy elég régiek a csövek. úgyhogy az új csövek jobban barnítanak
2012. máj. 30. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A szoli csövek általában 600-800 üzemórát mehetnek.Ezután már valóban káros hatása van a bőrre,égeti mint sem barnítaná:(Ez tapasztalat barátnőm aki szoliban dolgozik mondta,hogy vagy 1 évig nem cserélnek csövet náluk,bár ezt a vendégeknek nem mondják meg mert ugye ez a forgalomnak nem nagyon tesz jót...Én mindig ismerős ajánlása után megyek szoliba ha mást szeretnék ki próbálni,magamtól nem,így tuti hogy friss csöves szolit használok.
2012. máj. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!