Az új Eu-s szabványos szoláriumok miben másak a többitől? Més lesz a barnulás ha egy ilyenbe megyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 15:30
1/5 anonim válasza:
olyan csövek vannak benne, amitől nem égsz le :)
2/5 A kérdező kommentje:
én azt hallottam egyébként hogy lassabb a barnulás ilyen szoliban...
2010. ápr. 4. 22:17
3/5 anonim válasza:
Lassúbb igen.
Én nem is fogok ilyenbe menni. Mivel új csövek stb. ezért gondolom drágább is lesz, a barnulás meg gyengébb... köszi nem.
4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem drágábbak, csak nem égsz le és a barnulás is ugyan olyan, persze, ha nem 3 percekre mész... bár nekem ezt barátnőm mondta, h nem ég le (első válaszoló vagyok) de 12 percre ment be , állítása szerint mindig ennyire megy, amúgy hófehér a csaj.. és mindenki mondta neki h megkapta a mellkasát. szerinte nem... hát elég feltűnő volt:d de nekem mindegy. úgyhogy szerintem, oké, hogy nem éget, ha először 3-6 perccel kezdesz, ha fehér vagy, nem pedig 12, mert akkor ha szabvány cső, ha nem akkor is megéget. Szerintem, de én nem vagyok szoláriumos, életembe nem voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
csak a bőrrák miatt aggódom az ilyen nagyobb erejű fénycsöveknél...
2010. ápr. 6. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!