Tüsi haj nyárra?

Figyelt kérdés

Már egy ideje játszadozom a gondolattal hogy nyárra teljesen rövid hajat vágatnék magamnak. Szerintem akár a fiúsabb rövid hajak is nagyon csinik tudnak lenni egy nőiesebb arcon, de nagyon sokan ellene vannak.

Ilyesmire gondoltam:

[link]

de akár egy hosszúra is levágatnám géppel kopaszra nem de pár milisre is csak nem tudom mennyire szeretik az emberek az ilyen rövidet nőkön.

Levágassam szerintetek ? (18L)

2017. júl. 3. 01:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20-as. Milyen hosszúból vágattad?
2019. febr. 15. 00:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Kb mellig ert mikor levagattam. Nem is ertem miert szenvedtem a hosszu hajammal evekig. Ezerszer kenyelmesebb es egyszerubb igy minden, raadasul sokkal jobban is nez ki, nekem sokan dicseik, bar mikor eloszor meglattak hogy mennyire fel van nyirva, nehanyan furan neztek :D
2019. febr. 16. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!