Már egy ideje játszadozom a gondolattal hogy nyárra teljesen rövid hajat vágatnék magamnak. Szerintem akár a fiúsabb rövid hajak is nagyon csinik tudnak lenni egy nőiesebb arcon, de nagyon sokan ellene vannak.
Kép nélkül ezt nehéz megmondani. Esetleg küldenél egy képet akár itt, akár privátban?
2017. júl. 3. 01:59
2/22 A kérdező kommentje:
Képet nem nagyon szeretnék de szerintem jól állna az arcformámhoz azzal nincs gondom inkább hogy túl rövid-e
2017. júl. 3. 02:03
3/22 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy túl rövid, hiszen mindenki olyanra vágatja a haját, amilyenre akarja. :)
2017. júl. 3. 12:19
4/22 anonim válasza:
Olyanra vágasd, amivel TE jól érzed magad. A többiek véleménye? Hát az emberek felének tetszik majd, a másik felének nem, mint bármi, amit az ember változtat magán...
Azt tartsd észben, hogy lenöveszteni macera - én mondjuk beleszerettem a tüsibe, nekem már télen-nyáron rövid, kb. mint a képen, amit linkeltél, de ha csak egynyári kalandnak szánod, akkor utána még 1-2 év, mire újra hosszú.
2017. júl. 3. 12:37
5/22 anonim válasza:
Milyen hosszú most?
2017. júl. 3. 13:21
6/22 A kérdező kommentje:
Most a lapockámig ér kb a leghosszabb része. Nyilván nem tetszik majd mindenkinek de nem szeretném hogy megbámuljanak az utcán hogy mennyire fiús hajam van
2017. júl. 3. 13:31
7/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a rövid hajú csajok. Ha illik az arcodhoz akkor nagyon jó választás a tüsi
2017. júl. 4. 10:34
8/22 anonim válasza:
Én imádom a géppel lenyírt frizurát lányokon, biztatlak a pár milisre :) (f)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!