Szolárium krémre van szükség egyáltalán?
Figyelt kérdés
Tehát a napon egész gyorsan és relatíve szépen tudok barnulni, azonban sajnos nincsen időm órákat kint napozni, és szeretnék eljárni szoláriumba párszor.
Szerintetek mennyire szükséges a krém ehhez? Illetve pontosan mire jó? Tényleg védi a bőrt, megakadályozza a ráncokat?
2017. jún. 29. 21:04
1/4 anonim válasza:
A szoláriumtól és a napozástól, pont hogy ráncosodni fogsz. Nem könnyebb lenne elfogadni magad, és nem megfelelni másoknak?
2/4 anonim válasza:
Miért van lehúzva a válaszom? Én voltam az egyetlen, aki még válaszolt is. Na mindegy, akkor legyél csak barna, de majd ne csodálkozz ha ráncos vagy bőrrákos leszel.
3/4 anonim válasza:
Az elvileg arra jo hogy hamarabb lebarnulj es tovabb megmaradjon.
En nem hasznalok, de igy is szepen lebarnultam szoliban kb 2-3 het alatt.
4/4 anonim válasza:
Egylaltalan nem szukseges es nem is folyasolja be. En mar regota jarok es sose hasznaltam semmi kremet es mar a 3-4 alkalommal nagyon szepen latszodik az eredmeny! :)))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!