Első cukorgyantázáshoz milyen hosszú szőrre van szükség? Mennyi ideig marad teljesen sima az eredmény?
Rászántam magam, hogy a borotvát gyantára, egészen pontosan cukorgyantára cseréljem. Lenne néhány kérdésem ehhez kapcsolódóan: 1. Legelső alkalommal milyen hosszú szőrre van szükség a sikeres szőrtelenítéshez (hónalj, intim terület)? 2. Mennyi ideig marad sima az eredmény a legelső alkalom után? 3. Mennyi idő után regenerálódik a bőrőm a legyantázott területeken? Akár napokig is piros lehet a bőr? 4.A nyaralás előtt (intenzív napozás, tengerben fürdés) hány nappal érdemes elmenni gyantáztatni? Olvastam, hogy ezek a tényezők nincsenek jó hatással a frissen gyantáztatott bőrfelületre.
Köszönöm a válaszokat!
1.Hát minimum 3 mm legyen szerintem, de kb fél centiig még jó, ahol ennél jóval hosszabbra nő, ott érdemes levágni kb ekkorára. És ez ne legelső alkalom, hanem az összes alkalom Az első semmiben se más mint a többi.
2. Nekem kb 2 hétig nincs semmi szőr, utána is lassan kezd el kijönni, de ez nagyban függ attól, hogy milyen gyorsan nő a szőröd.
3. Nekem érzékeny a bőröm, de kb egy óra után már ki lehet menni vele az utcára és kb egy nap után már tényleg nem látszik semmi. Nagy foltokban nem lesz piros a bőr, ha jól csinálod, maximum ahol szőr volt, ott lesznek pici piros pöttyök. Épp ezért jó a cukorgyanta, mert sokkal kíméletesebb, rendes gyantával nekem volt hogy napokig óriási piros folt volt, mert leszedte a bőrt is.
4. Szerintem kb 3-4 nap elég, de ezt is csak az intim terület miatt mondanám, lábnak szerintem elég lenne kevesebb is, de nem vagyok profi, csak tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!