Vagdosás nyomait hogyan tüntessem el a kezemről?
Figyelt kérdés
Nem nagy,mély hegrol van szó,
Csak a bőrömon látszanak a csikok,ha valaki megsimogatná a kezem ahol a csíkok vannak nemérezni,de látni lehet
2017. jún. 29. 06:10
1/5 anonim válasza:
A nyomait sehogy. Vagy lefeded alapozóval, vagy csuklószorítóval eltakarod. Persze az attól függ hol van meg mennyire terjed ki a kezeden.
2/5 anonim válasza:
Dermaroller kezelés talán segít.
Vagy egy tetoválás eltakarja
3/5 anonim válasza:
Attól függ hol van, de karkötővel esetleg?
4/5 anonim válasza:
Nem kellett volna vagdosni. Ezt nem rosszindultból mondom, és utólag már mindegy is, többször ne csinálj ilyet.
Egyébként miért akarod eltüntetni? Nekem a karom és a lábam van tele hegekkel a vagdosástól, soha nem takargattam, és még senki nem vette észre, pedig nekem ki is domborodnak a hegek.
5/5 anonim válasza:
Attól függ milyen mély, talán próbáld meg hámlasztani a bőr felső rétegét
4-es válaszoló
Szerintem észrevettèk, csak tudod nem mindenki teszi szóvá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!