Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyszeri szőkités mennyire...

Nikch kérdése:

Egyszeri szőkités mennyire roncsolná meg a hajam?

Figyelt kérdés
3 ève vagyok fekete. Ès amot szeretnek,az nem szőke hajszin,hanem valami barna vagy vöröses. Ès a szivatas után egyből mehet a festèk?

2017. jún. 27. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Szerintem a kérdező nem érti, hogy miért kap ilyen válaszokat :D "

Erre én is gondoltam:)

2017. jún. 27. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:

"Írd ki a kérdésed valami szépségápolásos rovatba, ott fogsz kapni relevánsabb válaszokat is."

A 8-as válaszommal mi baj?:))))

2017. jún. 27. 15:12
 13/22 Mojjo ***** válasza:
@12: csak az, hogy elveszik a valláskritika jegyében írt válaszok tömegében :)
2017. jún. 27. 15:13
 14/22 anonim ***** válasza:
:D pedig gugliztam veszettül
2017. jún. 27. 15:14
 15/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

eredeti hajszined szoke?

szellemileg szoke vagy az biztos, ha no vagy biztos kapos vagy

2017. jún. 27. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

Mit esznek a nők a hajpingálásban, sosem értettem.

A szomszédasszonynak lánykorában csodálatos barna haja volt, de nem túlzok, lélegzetelállítóan szép volt.

Akkor már bagóztam és kislisszoltam az erkélyre tiltott tevékenységet művelni és ő srégen alattam szárította a haját a napon és meg lecövekelve bámultam, ameddig be nem ment, mert az valami gyönyörű volt.

Aztán férjhez ment az átkozott, de nem hozzám és kezdődtek a bajok.

A nászéjszakát még csak elviseltem, meg a két gyereket, amit nem tőlem szült, de aztán tisztára megőrült.

Először mahagóni barnára változott, olyan lett tőle, mintha a Svábhegyről röppent volna a seprűnyélen, majd rövidesen befeketedett, olyan római módra, ékezet nélkül.

A skálán azóta régen átfutott és végül elérkezett a szőkéhez.

A liftben kerültem össze vele a múltkor és lehetséges, hogy nem tükröződött rajtam az elragadtatás, bár én semleges reakciót próbáltam erőltetni.

- Na, mi van, nem tetszik ?- kérdezte.

- Szép - nyögtem ki, mert a férje kebelbarát és pecás cimbora.

- Most mit izélsz - erőltetett, - Milyen? -

- Sárga - mondtam meg sajnos az igazat, mert rögtön tudtam mekkora hibát vétettem, és sejtettem, hogy a szokásos pecás hétvégeinknek a férjével lőttek.

Aztán már hiába próbáltam szépíteni a dolgot a ragyogó arany selymes fényéről hadoválva.

Azért egy sörre átszökött a haver és megtudakolta, miképpen sikerült nekem a neje kegyeiből kiesni. Mikor közöltem vele az esetet, hozzátéve, hogy én bezony az első festésnél elváltam volna tőle, mert az bűn volt, lazán vállat vont

- Ugyan már, a sötétben minden macska fekete.-

2017. jún. 27. 15:50
 17/22 anonim ***** válasza:
#16 Sajnálom, hogy az a félidegen nő nem kérte ki a véleményedet a dologról, hanem volt képe a saját szórakozására festegetni a haját :(((
2017. jún. 27. 16:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Na szóval nem idegen.

Egy évvel felettem járt és a két gyereke mindig nálam lógott, most meg pláne, hogy az enyéim már nem laknak nálam. A legjobb barátaim, csak éppen egy festett nő haját semmi esetre sem szabad bírálni, amint azt sikerült örök életemre megtanulni.

Ma már az egyikük szintén festi a haját, mert már felnőtt nő lett belőle, (a másik fiú) és az előbb nevetve elolvasta ezt a topikot.

Szakszerű megjegyzéseit ezúton tolmácsolom.

Ha szivatsz, akkor le fog töredezni a hajad, feketét meg nem fogja be a szőke, a barna talán, meg a vörös is, de nem azt az árnyalatot kapod, amit kiválasztottál.

Koktéllal kell csinálni, ami 9%-os hiperol és valami sampon keveréke, az már nem durva és még mi is volt?

Ja, hogy ellenben néhány hajmosás után kikopik a festék.

Azt is mondta még, hogy az a legjobb, ha az eredeti színre festeted, mert akkor ha kikopik is, nem lesz foltos, ami gáz és ennek hallatán büszkén feszítettem, na ugye, hát nem megmondtam?

Azt nem tudom, hogy van e ennek valami veleje, de hogy ő az anyjával együtt tapasztalt profi hajfestegető, azt garantálom.

Még valami olyasmiről is kaptam teljes körű kioktatást, hogy a fekete az bizony durva dolog és ha megszabadulsz tőle, akkor kb. két évig jobb, ha nem nagyon próbálkozol a festegetéssel, ajánlatos a pihentetés.

Még volt egy csomó minden, de már nem emlékszem, mivel ez teljesen új információözön volt a számomra.

2017. jún. 27. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Most, hogy ilyen tájékozott lettem a hajfestés művészetében, megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha én is befestetném a hajam, férfi létemre, mert már őszül.

A szín kiválasztása sem gond, természetesen lilára, mert arra köztudottan jobban harapnak a halak.

Ekkor viszont felfigyeltem rá, hogy az álnok Windows egy hajfestési módszert reklámoz itt nekem, valami reparex, vagy mi a szösz, (kémkedik a nyavalyás) de amint az rögtön kiderült, ahogy ráböktem, hogy 16 000 ft az ára, így inkább levágatom kopaszra, annyi baj legyen, de nőnek ezt a módszert nem javaslom.

2017. jún. 27. 18:33
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az "èrtelmes" válaszokat. Ès nem,nem vagyok szőke. Valamit fèlrenyomhattam,nem először irtam ki kerdèst.

Ès hát időközben kèsz lett a hajleszivatás. Alul sötètebb,felül viszon vöröses barna. Èpp elèg,hogy már nem fekete.

Ès a beszólogatósoknak pedig,nem hiszem,hogy ti mindent tökèletesen csinaltok. Fèlrenyomtam valamit ès ennyi.

2017. jún. 27. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!