Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitol lehet puha a hajam...

Mitol lehet puha a hajam otthoni praktikákkal? ;)

Figyelt kérdés
Eddig úgy tapasztaltam,hogy a bolti szerek nem igazán használnak sőt még rontották a helyzetet.Derékig erő nagyon dús hajam van.Rengetegen mondják ,hogy milyem szép, de igazából szerintem nincs benne semmi kulonleges.se puha se fenyes.Egyszer egy fiú még azt is mondta ,h szivacsos(?!) 😂😂 szóval jah..meg hullamos a hajam ės sok baba tincseim is vannak ezért ^kocos^ hatású..ami nagyon rossz...Na mindegy szóval nektek mi valt be így otthoni trukkel??*-* előre is köszönöm
2017. jún. 26. 22:03
 1/3 anonim válasza:
100%

Isteni banános hajmaszk

Ez kizárólag házilag készíthető el: törjünk össze egy banánt, és keverjük össze egy felvert tojással, 3 evőkanál mézzel, 3 evőkanál tejjel és 5 evőkanál olívaolajjal. Keverjük habosra az így kapott maszkot, majd vigyük fel fejbőrünkre. 15 perc hatóidő után öblítsük ki és mossunk hajat.

Epres házi hajpakolás

Ehhez vegyünk 8-10 szem epret, és egy tálban törjük össze, majd keverjük hozzá 1 evőkanál majonézt. Jól keverjük össze, majd kenjük a fejünkre. Ez a pakolás akkor fejti ki igazán a hatását, ha meleg törölközőbe bugyoláljuk hajunkat. Ehhez nem kell mást tenni, mint betenni egy kisebb törölközőt a mikrohullámúba egy pár percre. Hagyjuk hatni nagyjából 30 percen át, majd szokásos módon mossunk hajat. Száraz haj esetén havonta 2-3 alkalommal is javasolt ez a hidratáló pakolás!

Kókuszolajos táplálás és védelem

Ez a legegyszerűbb, ugyanakkor az egyik leghatásosabb hajfényesítő pakolás. Nem kell mást tennünk, mint felmelegítenünk egy kevés kókuszolajat, és vattapamacsok segítségével bekennünk vele hajunkat, és fejbőrünket. A kókuszolaj alkalmazásánál nincs rá szükség, hogy hajunkat törölközőbe tekerjük, de mivel egy éjszakán át kell hagyni hatni, ezért párnánkat érdemes valamivel leteríteni. A kókuszolaj nem csak hidratál, hanem természetes védelmet is nyújt a káros UV sugárzás ellen.

Majonézes balzsam

Keverjünk össze egy fél csészényi majonézt 2 evőkanál mézzel. Egy botmixer segítségével jó alaposan keverjük össze, majd vigyük fel a fejbőrünkre. 30 perc hatóidő után mossunk hajat. Ez a pakolás egy röpke fél óra alatt csodákat tesz hajunkkal!

fél liter víz

5 csepp citromolaj

5 csepp rozmaringolaj

5 csepp levendulaolaj

Az olajokat keverd össze, majd meleg, de ne forró vízzel vegyítsd össze őket, és ezzel öblítsd le a hajat. Tekerd törülközőbe, és hagyd így 20 percig, majd alaposan öblítsd át, de nem szükséges újra megmosni.

2017. jún. 26. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Dús, göndör hajam van, és évekig próbálkoztam az otthoni kotyvalékokkal, nem értem el vele sikert(sőt...). A boltiból is egy-kettő van amire tényleg azt mondom mondani, hogy Na, ez A termék, de ezt több év volt kitapasztalni, hogy mi a jó. :D
2017. jún. 27. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Aham ertem 😁
2017. jún. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!