Fehér mitesszerek (komedó) mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.21L.
Sima baba szappant használok reggel este, arcra testre egyaránt, pattanásom jóformán nincs is de ezektől a dudoroktól megőrülök:((
és nem elég h az arcomon de a felkaromon mellkasomon hátam felső részén is tele van, persze mostmár több helyen tele vagyok sebekkel is...
soha nem lesz puha bőröm:( konkrétan strandra nem merek ki menni, tele vagyok piros foltokkal ahol kinyomtam ezeket a fehér cumókat, akkor is hajlamos bepirosodni ha nem nyomom ki...
de ez egy ördögi kör...
bárki akinek valami megszüntette esetleg? még a feketéket is inkább elviselem csak de ezek a mini puklik:(
alapozót már nem is használok csak korrektor plusz kis puder... nem tudom mit tehetnék már...
plusz a sebeket mi gyógyítja leggyorsabban?
van itthon sudocrem, aloevera, bepanthen...
Nekem is tele van az az állkapcsom és a nyakam is velük. És valószínűleg tovább is terjednek majd, ha folytatom a nyomogatást. Én azt hallottam, hogy a tejtermékeket, csírosabb ételeket csökkenteni kell, és több vizet inni. Ezek a zárt komedók inkább az olajos szeborreás vagy a korpás szeborreás bőrre jellemzőek. Ezek ugye a zíros bőr két fajtája, szóval a faggyútermelést kellene helyreállítani. Mivel ugye mi gyorsabban zsírosodunk be, ezáltal a pórusok eltömődnek és a faggyú nem tud kijutni. Ezért lesz ilyen kis pukli, mert a faggyú meg az elhalt hámsejtek összeállnak. Aztán meg be is gyulladthat. És azért nem fekete, mint a "normális" mitesszer, mert ugye ez nem tud oxidálódni. (Ezek csak plusz infók)
De tényleg, ha nyomkodod őket csak több lesz.
Előző vagyok.
Ezeket a termékeket ajánlják rá:
A kozmetikusod nem javasolt otthoni apolashoz praktikakat/termekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!