Szerintetek gáz ha platinaszőkére festetem a hajam úgy h rózsaszín az alja? :O
Figyelt kérdés
Most világosbarna szőke melíros hajam van és szeretnék egy kis változást, de barátnőim leugattak pedig nekem nagyon tetszene mert a rózsaszín a kedvenc színem....
Amúgy a szeme világoskék és a bőröm is világos szóval szerintem jól állna :D
2010. máj. 19. 16:09
11/16 anonim válasza:
Nem értem, mire jó ez a totális természetelnnesség? Rózsaszín haj, nagyon gáz. Mindegy hogy pár tincsről van szó, vagy csak az aljáról, esetleg az egész... mindenhogy gáz. Olcsó hatást kelt.
12/16 anonim válasza:
Ne csináltasd meg nem divat egyáltalán, sőt egyenesen közönséges. Mikor szőke voltam, nekem is volt a hajamban elől, de minden fiú haverom azt mondta, hogy egy vidéki paraszt k-ra emlékeztetem...a természetesség a divat,ha hajról van szó:)
14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy azért érdekes ez a dolog mert barátaim egyik fele lebeszél róla másik fele meg biztat h jólállna...
És írtam is felülre h világosbőr meg kékszem mint a szőkéknek általában...
Amúgy meg soha nem érdekelt h milyen haj van a divatban... nekem mindig olyan hajam volt mint amilyen nekem tetszett....
És nem akarom agyon hidrogéneztetni hanem fokozatosan egyre több melír és egyszercsak szőke leszek...
Am utolsó válasz író nagyon kedves....
2010. máj. 19. 21:33
16/16 anonim válasza:
nekem az ilyen hajról az én pici pónim jut eszembe...inkább hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!