Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz ha platinaszők...

Szerintetek gáz ha platinaszőkére festetem a hajam úgy h rózsaszín az alja? :O

Figyelt kérdés

Most világosbarna szőke melíros hajam van és szeretnék egy kis változást, de barátnőim leugattak pedig nekem nagyon tetszene mert a rózsaszín a kedvenc színem....

Amúgy a szeme világoskék és a bőröm is világos szóval szerintem jól állna :D

2010. máj. 19. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Én biztos,hogy nem festetném magam rózsaszínre,pedig az a kedvenc színem nekem is,.Érdekes lehetsz majd vele,de te tudod.Azzal számolnod kell,hogy sokan úgy fognak rád nézni mint a véres rongyra,hisz tudod milyenek az emberek.
2010. máj. 19. 16:13
 2/16 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok de nekem nagyon bejön az ilyen. nekem is volt régebben rózsaszín csík, igaz csak elől.egyébként ha nagyvárosban vagy külföldön laksz a kutya sem bámul meg ezért.
2010. máj. 19. 16:16
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Gáz.
2010. máj. 19. 16:18
 4/16 anonim válasza:
36%
elég gáz.
2010. máj. 19. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Ne foglalkozz mit mondanak a barátnőid...nem nekik kell hogy tetszen hanem NEKED! :)

Ha pedig lesuólják,akkor bizony féltékenyek.

Ezek nem is igazi barátok

2010. máj. 19. 16:28
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
total gaz
2010. máj. 19. 16:28
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam h az egész fejem rózsaszín lesz hanem csak egy kicsit az alja tudjátok úgy mint amikor valaki ugyanígy csinálja csak feketével.... :D

Amúgy kössz a többieknek is a választ...

2010. máj. 19. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Sztem feketével is ugyanolyan gáz..

Nekem is a rózsaszín a kedvenc színem de semmi pénzért nem festetnék a hajamba rózsaszín csíkot...

2010. máj. 19. 16:58
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát rózsaszín csíkot énse....

Kerestem volna nektek képet de nemtalálok...

De így nemtudom elmagyarázni h is szeretném

2010. máj. 19. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért lennének a barátai féltékenyek rá azért, mert lebeszélik róla... (valaki írta)

Kérdező: lehet, hogy a barátaid azért "ugattak le", mert nem állna jól. Nem? Az ember saját magát teljesen máshogy látja. És hogyha több szubjektív véleményt is kapsz, hogy nem lenne jó, azt azért tanácsosabb lenne megfogadni.

De te tudod.

Mindenesetre én csak azt tudom mondani, hogy az agyonhidrogénezett haj már nem "divat", és kezdenek visszajönni a természetes színek.

Szerintem alaposan gondold meg a döntésedet, főleg azért is, mert a hidrogén meg a szőke hajfesték nagyon roncsolja a hajat!

2010. máj. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!