Levágassam-e a hajam?
Nos eléggé nem tudom már eldönteni mi legyen :S
Hetek óta érzem azt hogy nagyon hullik a hajam de nem tudom mitől :S
Már félek fésülködni mert csak azt látom hogy még kevesebb lesz :S
Hát középig érő hajam "van", de már nem mondanám annak mert rengeteg a rövid hajszál/babahajszál..
amennyire hullik nem csodálom.
S ott vagyok hogy hajmosásnál már nincs meg az a rengeteg haj amim volt hanem kb a fele maradt meg hosszúnak a többi mind rövid babahajszál s ha meg is mosom kkor szerteszét áll :S
űnagyon érik bennem hogy levágatom pár centisre mert borzalmas hogy hullot s nincs megtöredezve. csak a vége egy nagyon kicsit mert mindig ápoltam s védtem.
fodrász pl még soha nem látta de lehet fogja ha le kellene vágatni.
Nektek ötletetek? mert borzalmas hogy csak a fele van meg hosszúnak már.
Nem feltétlen az a megoldás, hogy levágatod, hanem meg kell találni az okot, amiért hullik!
Betegség is állhat a háttérben, amit sürgősen ki kellene vizsgálni, ha ennyire drasztikus a helyzet, ahogyan írod...
kb 2 hónap alatt a fele kihullot a hajhoszamnak vagy hoy irjam.
Fele annyira ritkult meg, s borzalmasan zavar hogy rengeteg a rövid szál :S
gondoltam már a hajhosszabbításra de felesleges ha így hullik.
makk egészséges vagyok semmi bajom így is 1 hete volt vérplazma adásom s amiatt rendkívül sok vizsgálat.
Vágasd le rövidebbre, de nem kell teljesen rövidre.
Talán már túl hosszú volt, vagy túl sok és húzta a fejbőrödet. Nem tud mindenkinek nagyon hosszúra megnőni.
Hát igen remény veszett lettem mert szép hosszú s természetes hullámos a végén göndör résszel s imádtam már amég megvolt teljes szépségében de most a olyan negyede rövid s még negyed ami olyan vállig érős a többi hátközépig tehát ilyen furán tört s hullott s ha közepesre vágom akkor rengeteg babahajszál fog látszani szerintem :S
De meglátom majd elmegyek egy fodrászhoz s megnézem mit javasol ő is de a tieteket is megfogadom.
Szerintem ne vágasd nagyon rövidre, csak valami rövidebb frizurát válassz:)
Újdonság, lehet, hogy jobban fog tetszeni, mint a hosszú, én is voltam már így.
Babahajaknak pedig szintén örülni kell, persze bosszantó amikor áll a szanaszét, de abból lesz egészséges hosszabb haj:)
Ne kenődj el, újíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!