Ezüstös haj házilag?
A hajam nagyon világos szőke de mivel szivatás árán lett ilyen még egy lehelletnyi vörösség van benne főleg alul viszont ezüst hajat szeretnék
Láttam egy videót a youtube-n hogy a csaj a szőke haját hamvasító samponos vízbe áztatta és ezüst lett, a baj csak az hogy a videó pörgetett volt így nem tudom meddig kéne áztatni..
A másik amit halottam, hogy száraz hajra simán a sampont felteszik de valaki csak 5 percig mondja valaki 1 órát.
S.O.S pls.
Festeni nem akarom!
No, lássuk. :)
Hasonló problémám van, az alja, ami ugye ezerszer volt szőkítve, szinte fehér, a teteje meg sokszor besárgul.
Azt tapasztaltam, hogy a hajam alja, ami nagyon fehér, a hamvasító akármitől lila lesz. A töve nem, de az alját nagyon befogja.
Ezért én azt szoktam csinálni, hogy veszek hamvasítófolyadékot és fehér(!) hajbalzsamot. Összekeverem, és mint a hajfestéket, ecsettel felkenem a száraz hajtövemre. Sok folyadékkal keverem, így kb öt perc is elég, és láthatóan ezüstös lesz.
Kallos. Balzsamból is, hamvasítóból is. Olcsó és sok. :)
Meg a legtöbb hajbalzsam sárgás színű, ezek meg tuti fehérek, így biztos hamvasít, nem zavar be a sárgás szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!