A fürdéshez vagy zuhanyzáshoz tényleg kell valamit használni, a két kéz nem elég?
Ezt olvasom több helyen is. A szivacsra, pamacsra viszont azt szokták mondani, hogy többet árt, mint használ.
Szerintem viszont két kézzel is lejön a kosz, hacsak nem lett nagyon durván piszkos valaki pl. festéskor
Én is fürdőpamacsot használok, mert jobban felhabosítja a tusfürdőt, én csak ezzel szeretek zuhanyozni. Zuhi után pedig felakasztom, és úgy szárad meg.
De például párom csak a két kezével fürdik/zuhanyzik. Ő így szokta meg, így szereti.
Semmi sem kötelező, ahogy jólesik.
"A két kéz nem elég?"
Dehogynem. Mindig is így volt. Idióta.
Itt már az emberek úgy néz ki nem tudják jó dolgukban mit csináljanak......
Hát szerinted két sima kézzel hogy fogod leszedni az elhalt hámsejteket meg a koszt? Minimum szivacs vagy mosdókendő, vagy dörzskesztyű vagy valami illene.
Mikor ilyeneket olvasok, hogy bőven elég a két kéz, sosem csodálkozok azon, miért pont európában tört ki a pestis lmao.
Pestis... te jó nagy idióta vagy.
Egyébként meg ki mondta, hogy nem dörzsölöm le mással az elhalt hámsejteket? Mondom, hogy komplett idióta vagy!
Olvasás értelmezés se megy?? Vagy tévképzetes vagy te is ba-r-o-marc??
A másik meg az, hogy abba még senki se halt bele és nem lett fertőzött és beteg, ha nem dörgölte halálra magát valamivel (hogy lejönnenek a hámsejtek). Idióta a köbön! Menekülés, tipliiiiiii!
ouch, úgy látom, valamit nagyon eltaláltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!