Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bikinivonalnak mi számit?

Bikinivonalnak mi számit?

Figyelt kérdés
Plusz a nemiszervemen hogyan szortelenitsek? Kozmetikus kilove, ti mivel szoktatok?
2017. jún. 13. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Bikinivonal az, ami kilátszik a bikinialsóból.
2017. jún. 13. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az ami közvetlenül a bugyi vonala alatt és azon kívül van.

Ha nem akarsz kozmetikushoz menni akkor: hagyományos borotva, elektromos borotva és epilátort javaslom.

Gyantázni kicsit nehezebb és csak poharas jó arra a területre, a gyantacsík nem idomul olyan szépen a vonalakhoz.

Szőrtelenítőkrémmel is próbálkozhatsz, de szerintem nem sok értelme van. Annyit ér mint a borotva, csak több idő használni és büdös.

2017. jún. 13. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a laszokat:)

Apilátorral nem fáj? Mert itt olvastam, hogy egy másik hasonlo kerdeshez azt irták, hogy hajnyirogeppel le lehet vágni. Mivel epilátorom is van, de az az ilyen hosszu szort ami nekem van nem viszi le, ezert gondoltam kiprobalom, hogy elobb lenyirom, aztan epilatorral. Az ugy fájdalmas nagyon?

2017. jún. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!