Mit tudtok a DMes/Rossmannos Swiss O Par hajkúráról? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Már rég szemeztem velük,gondoltam,kipróbálom.Ma vettem egyet,pont esedékes úgy is a hajmosás.Használtátok-e már,ha igen,mit gondoltok róla?Milyen időnként kell használni?25ml,220Ft,szóval szerintem hetente elég sok lenne,mert egy balzsam kb.6-700Ft,és az nem csak 3 alkalomra elég.
Vagy tudtok esetleg hasonló hajkúrát,ilyen 1-1 alkalomosat,ami nem túl drága?
2010. máj. 18. 18:27
2/3 anonim válasza:
én használtam mézeset rózsásat és mintha emlékeznék valami vitaminosra is...de lehet nem jól emlékszem
jók voltak főleg a mézesm,de a olasz placentás vagy tejes 1000x jobb számomra
mivel szőke hajam van 2x mosom ritkán 3 x de én mindig pakolást teszek fel és az én hajam nem zsírosodik jobban,pedig valamikor a tőre is jut
3/3 anonim válasza:
Én a fahéjasat próbáltam. Nagyon jó az illata, de amúgy semmi extra. Nem vettem észre, hogy puhább lenne tőle a hajam. Amúgy én is a serical tejes hajpakolásra esküszöm, mint az előző. Az nagyon jó és egy liter csak 700-800ft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!