Mit tegyen egy jóvágású (kinek mi), korrekt megjelenésű (igényes öltözet) 30-as férfi, hogy fiatalabbnak nézzen ki a koránál? Mit javasoltok arc-és bőrápolás tekintetében?
Az egészséges étkezés és sok víz fogyasztása kiesik, erre nagyon figyelek. Napfényen ritkán tartózkodom. Persze, több mosolygás, no stressz kellene, meg valami jó kis arcápolás. Javaslat? Képeken én vagyok.
Egy 30 éves naturál testépítőt nézegethetek egész nap, nem így néz ki a feje.
Ellenben a kollégám öccséé igen, az minden szart beszed. Átnéztem újra, ezúttal minden képed, nagyon pufók szinte az összesen a fejed, ha nem szedsz semmit, akkor irány a belgyógyászat.
Amúgy öregebbnek nézel ki, mint 33.
Szerintem nincs semmi baj azzal, ahogy kinézel, nem értem, miért kellene magad "fiatalítani"... ez egy késő 20-as, nagyon max. kora 30-as arc, teljesen rendben van. A környezetemben levő 35 körüli férfiak sokkal leharcoltabb, beesettebb arccal rendelkeznek, vagy "érettebbel", azok, akik nem igénytelenk/csúnyák, hanem férfiasak.
Nagyon max. a szemedre lehetne vmi szemkörnyékápoló, ami ilyen frissítő/energizáló típusú, de ez is olyan, hogy van olyan fotó, amin nincs karikád, van, amin van, szóval azt sem tudom, genetika-e vagy egyszerűen egyik nap jobban kialudtad magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!