Mi a véleményetek az alábbi frizuráról?
Figyelt kérdés
Közepes hosszú hajam volt eddig mindig, most kicsit nagyobbra hagytam. Sok fazon tetszik, de kiváncsi vagyok, mit gondoltok erről!?
2017. jún. 10. 15:33
1/4 anonim válasza:
Semmi extra nincs ebbe a hajba. Ez csak a sötét erős hajúaknak áll jól.
2/4 anonim válasza:
Sot, ez igazabol csak feketeknek all jol. Marha sokat kell am dolgozni rajta, letolja egy 2-3mm-es geppel, azt' annyi, megall igy ahogy van. Nem-negernek sose lesz ilyen haja.
3/4 A kérdező kommentje:
Négereknek valóban nagyon jól áll.
Nekem fekete hajam van egyébként, de ha le van vágva ilyen rövidre akkor csak világosbarna.
2017. jún. 10. 17:22
4/4 anonim válasza:
nem a hajad vilagosbarna, hanem a fejborod feher, ezert tunik vilagosnak a hajad is tole. egy fekete embernek a fejbore is sotet szinu, tehat ha 2mm haja van, akkor is feketenek tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!