Milyen hajápolószert vegyek ehhez?
Nem értek az ilyenekhez, mert nem nem hinném, hogy megkell magyaráznom :D
Lényeg:
Ilyenre akarom belőni (így mondják) a hajam, hogy ugyanilyen hatása legyen, mármint ilyen vizes meg yah a kép magáért beszél szóval nem húzom tovább a szót, kösz a választ amennyiben tudod!
Fiú.
Ehh valakinek rosszúl halad az estéje :D Ne itt vezesd le a feszkót öreg, menj aztán csajozz vagy verjed ki ha töketlen vagy, de ilyen szavakkal ha lehet ne tisztelj meg senkit, élőben gondolom megsem mukkanál, de ha beszólnál itt a legkevesebb hogy képentöröllek..
Ha lehet az agresszívan megnyilvánuló válaszírok is kisebb modort csempészenek az írásukba, nem vagyunk állatok...
Nem vagyunk állatok de te mégis egy nagy majom vagy.
Oh boi
Fiú-lány, mindenkit azt ír ide amit akar, én meg Orbán vagyok, legyél lány elhiszem a mondandóm nem változott :), max nem ütnélek meg, hanem csak szimplán otthagynálak és nevetnék egyet így, habár biztosra veszem nem vagy az esetem így én érezném magam kellemetlenül, ha nevetnem kéne rajtad.
A kérdésre megtaláltam a választ, ez csak amolyan + volt hátha valakinek van más trükkje rá, de már alapból rákerestem neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!