Melyik hajvasalómárka a legjobb? Imetec Bellissima vagy a Remington?
A bellissimába van egy olyan típus amit lehet vizes hajon is használni. Azt ismeri valaki esetleg.
De ha csak leírjátok hogy nektetk milyen van, és megvagytok-e elégedve vele már azt is megköszönném!! :)
szioo.
Nekem belissimám van. Ionos. Szerintem ez kevésbé roncsolja a hajat.Mert van rajta védőrétegg(: ugye az ionosság. Én megvagyok vele elégedve (:
A remington viszont azért egyenesít annyira, mert rendesen égeti a hajat (én ezt halottam), viszont ezt kevesebbszer kell használni...
Remélem segitettem valamit. :D
a Remington a legjobb szerintem, nekem nem roncsolja a hajam(meg használok mondjuk hővédőt is, és alacsony hőfokon vasalok) amúgy minden hajvasaló ugyan annyira tör, Kedves Első.
Bár a remingtonnak jobb a hőfokszabályzója is, tapasztaltam, 2hajvasalóm van, a Bellissima ilyen utazós, a remington pedig itthoni gyors... :)
Mindenképp ajánlom neked a Remingtont, ha szép, tartós hajat szeretnél. HŐVÉDŐ KRÉM HASZNÁLATA MELLETT, bármit is választasz majd..
jajajjj nem tudok dönteni :D rengetegen mondják hogy a remington jobb, viszont rengeteg helyen olvasom hogy jobban töredezik tőle a haj és hogy lejön róla a zománc réteg.
a bellissimát végülis tudom hogy milyen, mert olyanom van most. meg vagyok elégedve vele (elég nehezen kezelhető a hajam, ahoz képest csodás) dee hogyha a remington mégis jobb.... :D hát nemtudom mi lesz...
Sziasztok, én fodrász vagyok!
A hővédő spray vagy krém sem védi meg a hajad örökké!!! Ráadásul valamelyik csak 2000 C fokig védenek... A professzionális cuccok nagyon jók, na de nem mindenki számára elérhetőek. Pl. ezekért a cuccokért sok helyre kártyával lehet bemenni, vagy díler hozza. Az Imetec Bellissima meg jó, de nem ajánlom a vizes/nedves hajon való vasalást! Hatalmas kárt tesz benne, nagyobbat,mint a száraz hajon. A Bellissima pedig kívülről is megelszik a fémbevonat, amivel göndöríteni lehet. Na ez hatalmas baromság! Higgyetek nekem, nem blamálni akarom, csak még a hajad rátekered, belül nagyon forró, kívülről még alig melegedett be a vas, vagy ha be is melegedett, nem olyan intenzív,mint belül. Szal miközben bent szétégeted a hajad, kint arra vársz,hogy dolgozzon. Persze egyenesítésre jó, a Remington is valakinek bevált, valakinek nem. Amúgy a Remington csúcsteljesíményű termék, mindennapi használat esetén ugye minden ilyen beavatkozás káros, de a kinézet miatt mi csajok van,hogy hajnalban kelünk beszárítani a hajunkat. A vasalást elviselhetőbbé teheted,ha minden hónapban legalább a végeket lenyíratod, ha szabadnapod van, otthon vagy, nem kell kimozdulnod, ne vasald ki, ne is szárítsd, hagyd azt a hajat megpihenni... Jó még a Braun Satinliner Ion Shine hajvasaló is, de az 20 000 ft. felett van. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!