Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalómárka a...

Melyik hajvasalómárka a legjobb? Imetec Bellissima vagy a Remington?

Figyelt kérdés

A bellissimába van egy olyan típus amit lehet vizes hajon is használni. Azt ismeri valaki esetleg.

De ha csak leírjátok hogy nektetk milyen van, és megvagytok-e elégedve vele már azt is megköszönném!! :)

2010. máj. 18. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:

szioo.

Nekem belissimám van. Ionos. Szerintem ez kevésbé roncsolja a hajat.Mert van rajta védőrétegg(: ugye az ionosság. Én megvagyok vele elégedve (:

A remington viszont azért egyenesít annyira, mert rendesen égeti a hajat (én ezt halottam), viszont ezt kevesebbszer kell használni...

Remélem segitettem valamit. :D

2010. máj. 18. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A remingtonok nagyon jól vasalnak de nem a remington hibája ha valaki magas hőfokra állítja be:P
2010. máj. 18. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
én BaByliss-t használok, és jól bírják
2010. máj. 18. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:

a Remington a legjobb szerintem, nekem nem roncsolja a hajam(meg használok mondjuk hővédőt is, és alacsony hőfokon vasalok) amúgy minden hajvasaló ugyan annyira tör, Kedves Első.

Bár a remingtonnak jobb a hőfokszabályzója is, tapasztaltam, 2hajvasalóm van, a Bellissima ilyen utazós, a remington pedig itthoni gyors... :)

Mindenképp ajánlom neked a Remingtont, ha szép, tartós hajat szeretnél. HŐVÉDŐ KRÉM HASZNÁLATA MELLETT, bármit is választasz majd..

2010. máj. 18. 16:18
 5/10 anonim válasza:
Remington *_*
2010. máj. 18. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:

jajajjj nem tudok dönteni :D rengetegen mondják hogy a remington jobb, viszont rengeteg helyen olvasom hogy jobban töredezik tőle a haj és hogy lejön róla a zománc réteg.

a bellissimát végülis tudom hogy milyen, mert olyanom van most. meg vagyok elégedve vele (elég nehezen kezelhető a hajam, ahoz képest csodás) dee hogyha a remington mégis jobb.... :D hát nemtudom mi lesz...

2010. máj. 18. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
nem zománc réteg nemtudom hogy jutott eszembe :D szóval a kerámia lap lekopik, meg az a védőréteg! :) de sztm értitek
2010. máj. 18. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Remington tényleg nagyon roncsolja a hajat. Kb. 10 fodrásznál voltam az elmúlt 2-3 évben és 1 kivételével mindegyik ezt mondta. Az Imetec kíméletesebb, bár valóban nem vasalja annyira egyenesre a hajat mint a Remington. MOndjuk már nem is divat a spagetti-haj... Amúgy csakis professzionálisat vegyél: Wella, Moser, GaMa, Tony&Guy. Árban kb. anniy mint egy újabb típusú Remington. ÉS ezeknek nem kopik le 2 éven belül a bevonatuk. Megéri.
2010. máj. 19. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, én fodrász vagyok!

A hővédő spray vagy krém sem védi meg a hajad örökké!!! Ráadásul valamelyik csak 2000 C fokig védenek... A professzionális cuccok nagyon jók, na de nem mindenki számára elérhetőek. Pl. ezekért a cuccokért sok helyre kártyával lehet bemenni, vagy díler hozza. Az Imetec Bellissima meg jó, de nem ajánlom a vizes/nedves hajon való vasalást! Hatalmas kárt tesz benne, nagyobbat,mint a száraz hajon. A Bellissima pedig kívülről is megelszik a fémbevonat, amivel göndöríteni lehet. Na ez hatalmas baromság! Higgyetek nekem, nem blamálni akarom, csak még a hajad rátekered, belül nagyon forró, kívülről még alig melegedett be a vas, vagy ha be is melegedett, nem olyan intenzív,mint belül. Szal miközben bent szétégeted a hajad, kint arra vársz,hogy dolgozzon. Persze egyenesítésre jó, a Remington is valakinek bevált, valakinek nem. Amúgy a Remington csúcsteljesíményű termék, mindennapi használat esetén ugye minden ilyen beavatkozás káros, de a kinézet miatt mi csajok van,hogy hajnalban kelünk beszárítani a hajunkat. A vasalást elviselhetőbbé teheted,ha minden hónapban legalább a végeket lenyíratod, ha szabadnapod van, otthon vagy, nem kell kimozdulnod, ne vasald ki, ne is szárítsd, hagyd azt a hajat megpihenni... Jó még a Braun Satinliner Ion Shine hajvasaló is, de az 20 000 ft. felett van. Remélem tudtam segíteni.

2010. máj. 19. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, nem 2000 hanem 200 FOK. Elnézést.
2010. máj. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!