Mennyibe kerül egy ombre haj?
Figyelt kérdés
Szeretnék kocsit változtatni és arra gondoltam, hogy ombre hajat csináltatok. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe fájna nekem és mennyire roncsolná a hajamat (sötétbarna) és soha nem volt még eddig festve.2017. jún. 9. 14:41
1/3 A kérdező kommentje:
*kicsit
2017. jún. 9. 15:39
2/3 anonim válasza:
Nekem 10000 Ft-ért csinálta decemberbe a fodrász a hajamat. Nagyon tönkretette a hajam ezert le is kellett vágatnom a derékig érő hajamat vállig.
3/3 anonim válasza:
Attól függ hogy a fodrász mivel szőkíti. Ha rak bele olaplex-et kicsit roncsolja (persze nem is kell mondanom hogy utánna törődni kell azzal a hajjal) neked hama ki szívná mivel nincs festve. Szóval 1x elég is volna. A barátnőmnek 2x már volt olaplex-el és nem törik a haja, igaz picit száraz lett tőle de megfelelően ápolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!