Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan feszítsem ki a hónaljam...

Hogyan feszítsem ki a hónaljamnál gyantázáskor?

Figyelt kérdés

Eleinte kozmetikushoz jártam, de nemrég úgy döntöttem, hogy magam fogom csinálni. A lábammal boldogulok, de a hónaljamnál nem tudom, hogy tudnám rendesen kifeszíteni a bőrt, hogy le tudjam rendesen szedni, mert nem akarja leszedni és nagyon fáj is, be is vérzett kicsit, amikor megpróbáltam (lent is ugyanez a helyzet az intim részeknél..).

Tudnátok segíteni, hogyan feszítsem ki a hónaljamnál, illetve ott lent is? Próbáltam kifeszíteni ahogy tudtam, de nem ment és nem is szedte le.Miért?

2010. máj. 18. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a legegyszerűbb, ha megkéred valamelyik barátnődet vagy anyukádat (nem tudom hány éves vagy, ezért mondom így :)) hogy segítsen.
2010. máj. 18. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom megkérni őket, de köszi azért:) amúgy 15 vagyok
2010. máj. 18. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld megfogni a válladat,így is feszül,hát még ha eléred,kézzel is feszítheted.Vagy a másik oldalit,nekem megy,úgy biztos sikerülne.
2010. máj. 18. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem feszül így se ki annyira nekem, ha jól értettem a technikád:S
2010. máj. 20. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!