Lányok, aki már borotvált intim területen, "elszaporodott" a szőr?
Figyelt kérdés
Szóval mint minden tini lánynak nekem is el kezdett, uhm, nőni.Már leborotváltam egyszer, semmi változás nem volt, de azzon gondolkoztam hogy nem szaporodik ott el a szőr, vagy valami? Az epilátort ki akkartam probálni de olvastam hogy a szőr a bőr alá nő be, ami szerintem kissé undoritó. Szóval a borotvával maradtam, de félelmeim megint elő jöttek, szóval ja...
Valakinek van ezzel tapasztalata, válaszolna a fenti kérdésemre.
14 éves lány vagyok, és személy szerintem nem szeretem ha ott van valami.Régebb elneveztem Zen-nek és elvoltam vele, de most Zen-nek menni kell :D
2017. jún. 8. 18:34
1/6 anonim válasza:
Nem szaporodott, hanem megerősödött, mint a férfi borosta. Úgyhogy marad a gyanta.
2/6 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Leborotválodé és újra fog nőni. Ez így lesz életed végéig
3/6 anonim válasza:
Ne aggódj, a Zen kertedben nem élnek kúszónövények, tehát nem fog terjedni a Zen :D Se a combokra, se a hasra, se sehová. Valamiért az emberek elítélik a borotvát, de szerintem csak annyi a gond vele, hogy viszonylag hamar elkezd újra felszínre törni a Zen, és kivirágozni a rét, de nem olyan nagy cucc 2-3 naponta borotválkozni. Legalábbis engem nem tör meg lelkileg. Én nem vettem észre, hogy erősebb lenne ott a szőröm a borotválkozás miatt, de ha is lenne... Kit érdekel, hogyha úgy is leszedem? :D Szóval borotválkozz nyugodtan, hogyha ez a szimpatikus neked!
4/6 anonim válasza:
Nem szaporodik el :D Nem is lesz erősebb, csak a vége szúr a szőrszálaknak, ha borotválod. Ugyanúgy, mint bármelyik másik testrészen.
5/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem megerősödött. Minél többet borotváltam, annál vastagabb szálak nőttek vissza. Most meg minél többet gyantázom, annál puhább és pihébb szálak nőnek. Van, ahol már nem is nő egyáltalán szerencsére.
6/6 anonim válasza:
Az az erdekes h en mashol peldaul probaltam mar mindent es most egy ideje inkabb csak borotvalom magam es nekem ritkul es vékonyabbak nőnek a helyére nem ugy mint a tobbi utan. Szerintem nem erősödik meg tole es par naponta kell csak megcsinalnod nem no olyan gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!