Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, aki már borotvált...

Lányok, aki már borotvált intim területen, "elszaporodott" a szőr?

Figyelt kérdés

Szóval mint minden tini lánynak nekem is el kezdett, uhm, nőni.Már leborotváltam egyszer, semmi változás nem volt, de azzon gondolkoztam hogy nem szaporodik ott el a szőr, vagy valami? Az epilátort ki akkartam probálni de olvastam hogy a szőr a bőr alá nő be, ami szerintem kissé undoritó. Szóval a borotvával maradtam, de félelmeim megint elő jöttek, szóval ja...

Valakinek van ezzel tapasztalata, válaszolna a fenti kérdésemre.

14 éves lány vagyok, és személy szerintem nem szeretem ha ott van valami.Régebb elneveztem Zen-nek és elvoltam vele, de most Zen-nek menni kell :D

2017. jún. 8. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem szaporodott, hanem megerősödött, mint a férfi borosta. Úgyhogy marad a gyanta.
2017. jún. 8. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Most mi a kérdés? Leborotválodé és újra fog nőni. Ez így lesz életed végéig
2017. jún. 8. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Ne aggódj, a Zen kertedben nem élnek kúszónövények, tehát nem fog terjedni a Zen :D Se a combokra, se a hasra, se sehová. Valamiért az emberek elítélik a borotvát, de szerintem csak annyi a gond vele, hogy viszonylag hamar elkezd újra felszínre törni a Zen, és kivirágozni a rét, de nem olyan nagy cucc 2-3 naponta borotválkozni. Legalábbis engem nem tör meg lelkileg. Én nem vettem észre, hogy erősebb lenne ott a szőröm a borotválkozás miatt, de ha is lenne... Kit érdekel, hogyha úgy is leszedem? :D Szóval borotválkozz nyugodtan, hogyha ez a szimpatikus neked!
2017. jún. 8. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem szaporodik el :D Nem is lesz erősebb, csak a vége szúr a szőrszálaknak, ha borotválod. Ugyanúgy, mint bármelyik másik testrészen.
2017. jún. 8. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Érdekes, nekem megerősödött. Minél többet borotváltam, annál vastagabb szálak nőttek vissza. Most meg minél többet gyantázom, annál puhább és pihébb szálak nőnek. Van, ahol már nem is nő egyáltalán szerencsére.
2017. jún. 8. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az az erdekes h en mashol peldaul probaltam mar mindent es most egy ideje inkabb csak borotvalom magam es nekem ritkul es vékonyabbak nőnek a helyére nem ugy mint a tobbi utan. Szerintem nem erősödik meg tole es par naponta kell csak megcsinalnod nem no olyan gyorsan.
2017. jún. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!