Árthat a hajamnak?
Figyelt kérdés
Növesztem a hajam, eddig mindig rövid volt. Kérdésem a következő lenne, ha waxot és lakkot használok, akkor mindennap hajat kell mossak? Nem árt ez a sok hajmosás? Hetente eddig kétszer mostam csak hajat, elég rövid.2017. jún. 6. 21:39
1/5 anonim válasza:
Használj gyakori hajmosáshoz gyártott sampont.Ha egy idő után száraznak érzed a hajvégedet, használj hetente hajpakolàst esetleg hajvégápolót.
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy fiú vagyok. Hajamról annyit kell tudni, most a melegben izzad rendesen, valamint mindig ritkítani szokta a fodrász. Lassabban nő, ha nem lenne ritkítva egy nagy kupac lenne. :D
2017. jún. 6. 21:47
3/5 A kérdező kommentje:
Ha csak simán vizezném óvatosabban? Hetente meg egyszer mosnék hajat. Rossz ötlet ez?
2017. jún. 6. 21:49
4/5 anonim válasza:
Többet ártasz ha éjszakára rajtahagyod a lakkot mint a mindennapos hajmosás.
5/5 A kérdező kommentje:
Elég lenne ha csak vízzel mosnám meg zuhanyzáskor? Mindennap ne legyen sampon rajta...
2017. jún. 6. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!